Loppemarkedfinn.no er et nettsted der du kan kjøpe billige flybilletter og se etter en ny jobb. Du kan også kjøpe brukte ting i relativt god stand til en sterkt redusert pris fremfor å kjøpe nytt i butikken. Dersom en person har ryggproblemer og trenger å kjøpe en seng med regulerbar madrass, er det knapt noen bedre måte å kvitte seg med den gamle på enn å selge den eller gi den bort.

En student med stramt budsjett kan få glede av en brukt seng eller sofa til sterkt redusert pris, og selgeren kan ha skaffet seg en slump lommepenger. Ofte koster det å kaste brukte ting som møbler og biler, siden disse ikke kan kastes i søppelcontaineren, og dermed er det best for alle parter. Mye avfall belaster også miljøet, og dermed gjør du en innsats for naturen ved å la andre overta det du ikke vil ha lenger. Det gjør også at industrien ikke trenger å produsere så mye, siden etterspørselen blir mindre.

Kjøp brukt eller lag ting selv

Som nevnt er det svært fordelaktig for alle parter å kjøpe ting brukt. Du kan spare mange penger på å innrede huset ditt med brukte møbler, og du kan også låne bort bilen din dersom du skal på ferie, i stedet for å la den stå ubrukt. Det kan gjøre at andre slipper utgifter til leiebil. Noen låner også bort leiligheten sin fordi de vil tilbringe et år eller to i utlandet. Det kan gi hushold til en student som trenger et rimelig sted å bo. Du vil også spare mange penger på å lage eller reparere ting selv, siden installatører og reparatører ofte kan føre til store utgifter. På YouTube kan du lære deg stort sett alt mulig, inkludert reparasjoner av stort sett alt som måtte være nødvendig.