Skal du skaffe deg en ny mobil, da bør du vurdere det nye flaggskipet til iPhone. Den trettende utgaven står ikke tilbake for noen andre. I mylderet av mobiler og tilbehør er Apple sin nye enhet absolutt verdt en prøve.

Det er mange grunner til å kjøpe iPhone 13 Pro Max, og en av dem er det oppgraderte kameraet. Med en stor skjerm på nesten 7 tommer er denne mobilen også perfekt for å strømme filmer og serier. Ikke nytt, mener du? Vel, nå er dealen enda bedre.

Full kompatibilitet

Med den nye iPhone 13 får man en mobil som er koblet til det nye 5G-nettet og kan bruke alle fordelene som følger med det. Det vil si at man kan utnytte VR-brillene sine til å game de feteste spillene hvor som helst, med tilgang til utvidet virkelighet som fungerer på et helt nytt nivå.

Tilbehør som forbedrer opplevelsen

Tilbehøret man får til iPhone 13 er utmerket for en rekke ting. Trenger du å lade på et sted uten tilgang på kontakter, kan man nå lade mobilen kontaktløst. Med kontantløs betaling kan man også bestille og betale for tjenester uten problem. Med IoT er tjenestene fullbyrdet og maksimalisert.

Ta utrolige bilder

Mobilen vil få et kamera med større zoom-kvalitet og mindre batteriforbruk. Dermed kan hele treningsturer eller store filmer strømmes på en runde med lading. Med stilig stativ for både dashbord eller selfies kan mobilen brukes både i trafikkbildet og for flere snutter på tik-tok eller Instagram.

Ser ut som forgjengeren

Man blir slått av likheten til iPhone 12. Det er lite som er forandret med designet, og det gjør at man kan sette i gang å bruke den nye modellen med en gang. Skjermen er litt større og passer fortsatt like godt i hånda. Dette er en mobil for det moderne og aktive mennesket.

Oppsummering

Velg mobilen iPhone 13 Pro Max fordi du kjenner funksjonaliteten. Denne konkurrerer med Huawei på teknologi og har et større tilgjengelighet for norske forbrukere. Med in-touch-funksjon og 120 Hz frekvens. Med en A15 prosessor har mobilen opptil 1T minne.